Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Το dream-eshop.gr δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά δεδομένα που εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα και βρίσκονται σε πλήρη σύμπνοια με τις προβλέψεις της ισχύουσας Νομοθεσίας, μεταξύ των οποίων και οι Νόμοι 2472/1997 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και 3471/2006 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, όπως ισχύουν σήμερα.

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το dream-eshop.gr προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το dream-eshop.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία.

Το dream-eshop.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του, πλην των αναγκαίων στοιχείων που δίνονται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς στην αρμόδια Τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας), ή της διευθύνσεως κλπ. στην μεταφορική εταιρεία για τη μεταφορά των προϊόντων, τα οποία διαγράφονται από τη βάση μας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας, με τον τρόπο αυτό, ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ηλεκτρονικής ασφάλειας.

Το dream-eshop.gr δεν φέρει ευθύνη για ψευδή στοιχεία ή ψευδή ηλεκτρονική διεύθυνση ή εάν διαπιστωθεί ότι γίνεται προσπάθεια να πάρετε τη θέση κάποιου άλλου κατά τη διάρκεια αποστολής στοιχείων on-line, όλες οι πληροφορίες θα αποτελούν μέρος έρευνας. Στοιχεία του αρχείου κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές ή αστυνομικές αρχές, μόνο κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Η πολιτική απορρήτου του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

H πολιτική απορρήτου εξηγεί πώς ο οργανισμός μας χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.

Θέματα:

Ποια δεδομένα συλλέγουμε;

To ηλεκτρονικό κατάστημα dream-eshop.gr συλλέγει τα ακόλουθα δεδομένα: Στοιχεία της προσωπικής σας ταυτότητας όνομα και επώνυμο διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αριθμοί τηλεφώνου διεύθυνση ή συμπληρωματικά στοιχεία της εταιρικής σας ταυτότητας, επωνυμία επιχείρησης ΑΦΜ, ΔΟΥ & επάγγελμα.

Πώς συλλέγουμε τα δεδομένα σας;

Παρέχετε άμεσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα dream-eshop.gr τα περισσότερα δεδομένα που συλλέγουμε. Συλλέγουμε δεδομένα και δεδομένα επεξεργασίας όταν: Πραγματοποιείτε εγγραφή στο e-shop μας μέσω διαδικτύου ή καταχωρείτε μια παραγγελία για οποιοδήποτε από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας. Συναινείτε να συμπληρώσετε εθελοντικά μια έρευνα πελάτη Απαντάτε σε οποιοδήποτε από τα μηνύματά μας ή μέσω sms ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Χρησιμοποιείτε ή βλέπετε την ιστοσελίδα μας μέσω των cookies του προγράμματος περιήγησης. Το ηλεκτρονικό κατάστημα dream-eshop.gr μπορεί επίσης να λαμβάνει τα δεδομένα σας έμμεσα από τις ακόλουθες πηγές: Μηνύματα από και προς τους λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων μας.

Πώς θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα dream-eshop.gr συλλέγει τα δεδομένα σας έτσι ώστε να είναι εφικτή: Η επεξεργασία των παραγγελιών σας καθώς και η διαχείριση του λογαριασμού σας. Η αποστολή (newsletter - εφόσον συναινέσετε) e-mail με ειδικές προσφορές για προϊόντα και υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι θα θέλατε.

Πώς αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα dream-eshop.gr αποθηκεύει τα δεδομένα σας με ασφάλεια στην βάση δεδομένων του ιστότοπου καθώς και σε τοπικά αντίγραφα ασφαλείας αυτής. Το ηλεκτρονικό κατάστημα dream-eshop.gr θα διατηρήσει τα δεδομένα που αφορούν το λογαριασμό σας για όσο χρονικό διάστημα ισχύει η εγγύηση προϊόντων ή υπηρεσιών που αγοράσατε (συνήθως 2 έτη) εκτός και αν αιτηθήτε την νωρίτερη διαγραφή τους. Μόλις λήξει αυτό το χρονικό διάστημα, θα διαγράψουμε οριστικά τα δεδομένα σας από την βάση δεδομένων του ηλεκτρονικού καταστήματος dream-eshop.gr Ειδικότερα στην περίπτωση που πραγματοποιήσετε εγγραφή με νέο λογαριασμό και δεν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε παραγγελία μέσα στο χρονικό διάστημα 6 μηνών, ο λογαριασμός σας θα διαγράφεται από την βάση δεδομένων του ηλεκτρονικού καταστήματος dream-eshop.gr . Εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ενημερωτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (newletter). Το ηλεκτρονικό κατάστημα dream-eshop.gr θα ήθελε να σας στείλει πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας που νομίζουμε ότι θα θέλατε. Αν έχετε συμφωνήσει να λαμβάνετε ενημερωτικά newsletter emails, μπορείτε να εξαιρεθείτε αργότερα. Έχετε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα dream-eshop.gr να διακόψει την αποστολή ενημερωτικών email για σκοπούς μάρκετινγκ. Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε email για σκοπούς μάρκετινγκ, κάντε κλικ εδώ.

Ποια είναι τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα dream-eshop.gr θα ήθελε να βεβαιωθεί ότι έχετε πλήρη επίγνωση όλων των δικαιωμάτων προστασίας δεδομένων σας. Κάθε χρήστης δικαιούται τα εξής:

Το δικαίωμα πρόσβασης. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα dream-eshop.gr, αντίγραφα των προσωπικών σας δεδομένων. https://www.dream-eshop.gr/module/psgdpr/gdpr

Το δικαίωμα της διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα dream-eshop.gr, να διορθώσει ή να συμπληρώσει οποιαδήποτε πληροφορία πιστεύετε ότι είναι ανακριβής ή ελλιπής αντίστοιχα.

Το δικαίωμα διαγραφής. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα dream-eshop.gr, να διαγράψει τα προσωπικά σας δεδομένα, υπό ορισμένους όρους.

Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα dream-eshop.gr, να περιορίσει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία.

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχτείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από το ηλεκτρονικό κατάστημα dream-eshop.gr, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την Εταιρεία μας να μεταφέρει τα δεδομένα που συλλέξαμε σε κάποιον άλλο οργανισμό ή απευθείας σε εσάς, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Εάν υποβάλετε ένα αίτημα, έχουμε ένα μήνα για να σας απαντήσουμε. Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους : στο email litsadream@gmail.com Καλέστε μας στο: 2114073643 - 6987144168 Αποστείλετέ μας ταχυδρομική επιστολή με παραλήπτη: Ζαρέντη Δήμητρα - Σαρανταπόρου 18 Περιστέρι

Αρχεία cookies

Στo Κατάστημα Dream Shop θεωρούμε σημαντικό να ξέρετε ποιά είναι τα cookies, που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα μας και για ποιούς λόγους αυτά χρησιμοποιούνται. Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία σας αλλά και η καλύτερη εμπειρία από την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας. Με τη συνέχιση της χρήσης του ιστότοπού μας www.dream-eshop.gr συναινείτε στη χρήση των cookies που περιγράφονται παρακάτω.

ΓIATI XΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ COOKIES;

Πρωταρχικός στόχος μας είναι να αναβαθμίζουμε συνεχώς την εμπειρία πλοήγησης των επισκεπτών του site μας. Για να το πετύχουμε αυτό και για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας, χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του, τη σωστή περιήγηση σας, τη σύνδεση και τη μετακίνηση στις σελίδες καθώς και για την παροχή διαφημιστικού περιεχομένου βασιζόμενο στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από αυτά τα cookies είναι ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για να βελτιώσουμε τη δομή και το περιεχόμενο του ιστοτόπου. To www.dream-eshop.gr χρησιμοποιεί τα cookies για να παρέχει στους χρήστες/συνδρομητές πληροφορίες και να διεκπεραιώνει τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας.

Τα cookies είναι αρχεία κειμένου που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας και χρησιμεύουν στη συλλογή τυπικών πληροφοριών καταγραφής στο Internet και πληροφοριών συμπεριφοράς επισκεπτών. Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες από εσάς αυτόματα μέσω cookies. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το allaboutcookies.org.

Τα cookies είναι κομμάτια πληροφορίας, που με την μορφή πολύ μικρού κειμένου αποτελούμενου συνήθως από γράμματα και αριθμούς, αποθηκεύονται στον browser που χρησιμοποιείτε (Chrome, Mozilla Firefox κλπ), βοηθώντας την αποτελεσματικότερη λειτουργία του site μας. Τα cookies είναι απόλυτα ασφαλή, δεν αποθηκεύουν αριθμούς τηλεφώνου και σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναγνώρισης. Αυτό μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε στην ιστοσελίδα μας κατά τρόπο αποδοτικό την υπηρεσία που προσφέρουμε και να παρακολουθούμε την συμπεριφορά των επισκεπτών του ιστοτόπου. Τα cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή. Σε κάθε browser (περιηγητή), είτε στις Ρυθμίσεις, είτε στο Απόρρητο και Ασφάλεια,θα βρείτε το ιστορικό πλοήγησης σας, όπου θα μπορείτε και να τα διαγράψετε. Μετά την αφαίρεση των cookies είναι πιθανό ότι θα χρειαστεί να επαναφέρετε τις προτιμήσεις σας ή θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά.

Πώς χρησιμοποιούμε cookies;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα dream-eshop.gr χρησιμοποιεί cookies με διάφορους τρόπους για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας, όπως: Κρατώντας τη σύνδεσή σας Κατανόηση πώς χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας

Ποιους τύπους cookies χρησιμοποιούμε;

Υπάρχουν διάφοροι τύποι cookies, ωστόσο ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί:

Cookies Λειτουργικότητας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα dream-eshop.gr χρησιμοποιεί αυτά τα cookies για να σας αναγνωρίσουμε στον ιστότοπό μας και να θυμηθούμε τις προτιμήσεις που έχετε επιλέξει προηγουμένως. Αυτά θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τη γλώσσα που προτιμάτε και τη θέση στην οποία βρίσκεστε. Χρησιμοποιείται ένα μείγμα cookies πρώτου και τρίτου μέρους.

Αυτά τα cookies επιτρέπουν στην ιστοσελίδα να θυμάται τις επιλογές του χρήστη, όπως το όνομα χρήστη ή την περιοχή, ώστε να παρέχει βελτιωμένες και πιο εξατομικευμένες λειτουργίες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παροχή υπηρεσιών που έχουν ζητηθεί από το χρήστη, όπως προβολή βίντεο ή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τα στοιχεία που συλλέγουν αυτά τα cookies μπορεί να γίνουν ανώνυμα και δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την περιήγηση σας, καθώς και τη δραστηριότητα σας σε άλλες ιστοσελίδες.

Cookies στόχευσης/διαφήμισης:

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Συνήθως τοποθετούνται για να θυμούνται την επίσκεψη σας σε μια ιστοσελίδα και μοιράζονται τις πληροφορίες αυτές με άλλα κανάλια μάρκετινγκ.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα dream-eshop.gr χρησιμοποιεί αυτά τα cookies για να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, το περιεχόμενο που προβάλατε, τους συνδέσμους που ακολουθήσατε και πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης, τη συσκευή και τη διεύθυνση IP. Το ηλεκτρονικό κατάστημα dream-eshop.gr μερικές φορές μοιράζεται κάποιες περιορισμένες πτυχές αυτών των δεδομένων με τρίτους για διαφημιστικούς σκοπούς. Μπορούμε επίσης να μοιραζόμαστε ηλεκτρονικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω cookies με τους διαφημιστικούς μας συνεργάτες. Αυτό σημαίνει ότι όταν επισκέπτεστε έναν άλλο ιστότοπο, μπορεί να εμφανιστεί η διαφήμιση με βάση τα πρότυπα περιήγησής σας στον ιστότοπό μας.

Απολύτως απαραίτητα cookies:

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας αλλά και για να έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε σ’ αυτή και να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες της, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Χωρίς αυτά τα cookies κάποιες από τις υπηρεσίες και λειτουργίες της ιστοσελίδας, όπως καλάθι αγορών ή ηλεκτρονική πληρωμή, δεν μπορούν να παρασχεθούν.

Cookies επιδόσεων:

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα. Για παράδειγμα, ποιές σελίδες επισκέπτονται πιο συχνά και αν λαμβάνουν μηνύματα για σφάλματα από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που προσδιορίζουν τον επισκέπτη. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies είναι συγκεντρωτικές και ως εκ τούτου, ανώνυμες. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας μιας ιστοσελίδας.

Cookies Analytics:

Είναι υποσύνολο των Cookies Λειτουργικότητας και μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας, έτσι ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που σας προσφέρουμε.

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ COOKIES ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ;

Η διάρκεια ζωής ενός cookie στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας εξαρτάται από το αν πρόκειται για ένα «μόνιμο» ή «προσωρινό» cookie. Τα προσωρινά cookies θα παραμείνουν στη συσκευή σας, μέχρι να σταματήσετε την περιήγηση στην Ιστοσελίδα. Τα «μόνιμα» cookies παραμένουν στον υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή μέχρι να λήξουν ή να διαγραφούν.

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ COOKIES

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας. (Ανατρέξτε στη Βοήθεια του προγράμματος περιήγησής σας για λεπτομέρειες). Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η απενεργοποίηση των cookies ενδέχεται να επηρεάσει την εμπειρία της περιήγησης σας στο internet ή/και να σας εμποδίσει να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες του δικτυακού τόπου μας.

Πώς να διαχειριστείτε τα cookies

Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να μην δέχεται cookies και ο παραπάνω ιστότοπος σας ενημερώνει για τον τρόπο κατάργησης των cookies από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Ωστόσο, σε μερικές περιπτώσεις, ορισμένες από τις λειτουργίες του ιστότοπού μας ενδέχεται να μην λειτουργούν ως αποτέλεσμα.

Πολιτικές απορρήτου άλλων ιστοτόπων

Ο ιστότοπος της εταιρείας μας περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους. Η πολιτική απορρήτου ισχύει μόνο για τον ιστότοπό μας, οπότε αν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο σε έναν άλλο ιστότοπο, θα πρέπει να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου του.

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου

Το ηλεκτρονικό κατάστημα dream-eshop.gr διατηρεί την πολιτική απορρήτου του υπό τακτική επανεξέταση και τοποθετεί τυχόν ενημερώσεις σε αυτήν την ιστοσελίδα. Αυτή η πολιτική απορρήτου ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 30 Ιανουαρίου 2020.

Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική απορρήτου της εταιρείας μας, τα δεδομένα που διατηρούμε σε εσάς ή θέλετε να ασκήσετε ένα από τα δικαιώματά σας για την προστασία των δεδομένων, μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους : στο email litsadream@gmail.com Καλέστε μας στο: 2114073643 - 6987144168 Αποστείλετέ μας ταχυδρομική επιστολή με παραλήπτη: Ζαρέντη Δήμητρα - Σαρανταπόρου 18 Περιστέρι

Πώς να επικοινωνήσετε με την αρμόδια αρχή

Εάν θέλετε να αναφέρετε μια καταγγελία ή αν πιστεύετε ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα dream-eshop.gr δεν έχει αντιμετωπίσει ικανοποιητικά την ανησυχία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Ιστότοπος www.dpa.gr Για παράπονα - καταγγελίες πατήστε εδώ : Καταγγελία στην Αρχή